VAD JAG GÖR

Jag erbjuder helhetslösningar där jag ser till att du inte behöver bekymra dig över varken ljud, ljus eller musik på din fest – det bara funkar och är som du vill ha det, och allra helst lite bättre än du förväntat dig. Utöver detta så redigerar jag både musik och video till exempelvis musikmedley till bröllopsdans, eller en hyllningsfilm till jubilaren. Behöver du projektor och duk så löser jag det också.

Jag kan ta mig an många olika typer av utmaningar – 30-årsfest, 40-årsfest eller 50-årsfest, bröllop, kräftskiva eller midsommarfest med guldkant, firmafest, julfest, poolparty deluxe, eller varför inte en påkostad förfest inför utgång med vännerna? Så länge jag känner mig hemma med dina musikönskemål så är jag öppen för de flesta förslag. Gemensamt pratar vi oss fram till vad du vill med din fest – jag spelar för din och dina gästers skull och anpassar mig givetvis efter vilken musik du vill ha.

Skulle du ha önskemål som jag känner att jag inte på ett trovärdigt sätt kan möta så tipsar jag dig gärna om andra DJ:s som kan passa dig bättre. Exempel på sådana önskemål kan t.ex. vara att gräva djupt i olika subgenres till house, techno eller andra typer av elektronisk musik. 

Även om jag mestadels jobbar i Östergötland så är jag hyfsat mobil, under rätt förutsättningar opererar jag mellan Jönköping och Stockholm.