VAD DET KOSTAR

Tar du in flera offerter, vilket du såklart bör göra, så kommer jag sannolikt inte vara billigast. Att som privatkund anlita mig som DJ till ett bröllop kostar oftast mellan 8000 och 12000 kronor inklusive moms, medan en födelsedagsfest som i regel kräver både mindre förberedelser och färre arbetstimmar under festdagen brukar bli några tusen billigare. Mitt mål är att helheten, bestående av musik, ljud, ljus, service, flexibilitet, kreativitet och inte minst pålitlighet, ska göra mig mest prisvärd.

Eftersom det är många olika faktorer som tillsammans avgör hur många timmars jobb det blir och vilka eventuella merkostnader jag får så föreslår jag att du hör av dig till mig på info@nkpgdansgolv.se med dina önskemål så återkommer jag snabbt med en offert. Ha då gärna i åtanke att mitt pris innefattar:

  • Inkomstskatt och sociala avgifter, och om inte annat anges även 25% moms
  • Ett eller vid behov flera möten inför festen med mig som ett kreativt bollplank gällande musik och ljus
  • Alla nödvändiga förberedelser av musik och utrustning
  • Riggning, rivning och transport av utrustning
  • Ett mycket noggrant planeringssinne som ogärna lämnar detaljer åt slumpen

För mig är det även en självklarhet att ha med mig backuplösningar till all utrustning – en kraschad hårddisk eller en olyckligt utspilld öl på fel ställe hindrar mig inte från att leverera det jag lovat.