VAD DET KOSTAR

Tar du in flera offerter, vilket du såklart bör göra, så kommer jag sannolikt inte vara billigast. Men mitt mål är att helheten, bestående av musik, ljud, ljus, service, flexibilitet, kreativitet och inte minst pålitlighet, ska göra mig mest prisvärd. En av mina senaste kunder sade så här:

”90-talet kom tillbaka för en kväll! Vi firade 4×40-årsfest med tema 90-tal där GENERALDIREKTÖREN stod för musik, quiz, idéer och en hjälpande hand! Dansgolvet var fullt från första stund, fantastisk avläsning av vad som funkade och inte. Vi är så nöjda med att ha anlitat proffs-DJ till festen.”

Stina, Sara, Tobbe & Larsa
Norrköping, juli 2019

Eftersom det är många olika faktorer som tillsammans avgör hur många timmars jobb det blir och vilka eventuella merkostnader jag får så föreslår jag att du hör av dig till mig på info@nkpgdansgolv.se med dina önskemål så återkommer jag snabbt med kostnadsförslag. Ha då gärna i åtanke att mitt pris innefattar:

  • Inkomstskatt och sociala avgifter, och om inte annat anges även 25% moms
  • Ett eller vid behov flera möten inför festen med mig som ett kreativt bollplank gällande musik och ljus
  • Alla nödvändiga förberedelser av musik och utrustning
  • Riggning, rivning och transport av utrustning
  • Ett mycket noggrant planeringssinne som ogärna lämnar detaljer åt slumpen

För mig är det även en självklarhet att ha med mig backuplösningar till all utrustning – en kraschad hårddisk eller en olyckligt utspilld öl på fel ställe hindrar mig inte från att leverera det jag lovat.